Despre noi

Zedra Grup

Stim ca este dificil sa gasesti un partener care sa se plieze exact pe necesitatile tale, care sa-ti ofere calitatea produselor si a serviciilor, dinamism si implicare pana in cele mai mici detalii, profesionalism maxim si flexibilitate, insa noi suntem exact echipa de care ai nevoie, Zedra Group Romania iti sta oricand la dispozitie!

Zedra Group Romania este partener Internorm inca din anul 2008

Pentru noi este foarte important sa oferim calitate inainte de toate si tocmai de aceea am legat un parteneriat cu celebrul brand Internorm pentru ca astfel sa-ti oferim intotdeauna doar produse de calitate, robuste, rezistente, care fac fata trecerii timpului si, nu in cele din urma, deosebit de estetice. Suntem mandri ca Internorm ne-a ales drept partener si astfel noi putem sa intindem o mana de ajutor clientilor nostri din toata Romania care-si desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, in domeniul amenajarilor interioare si a renovarilor, persoanelor juridice si persoanelor fizice deopotriva, tuturor celor care sunt interesati sa intre in posesia unor ferestre de calitate care poarta semnatura “made in Österreich”.

Internorm este marca nr.1 de ferestre din Europa


Pentru a intelege de ce am ales brandul Internorm va trebui sa-ti prezentam cateva detalii deosebit de importante despre aceasta companie care a produs nici mai mult, nici mai putin de 20 de milioane de unitati de ferestre si de usi care si-au gasit stapani in toata Europa.
Astfel, despre Internorm trebuie sa stii ca este marca nr. 1 de ferestre nu numai in Austria, tara in care s-a infiintat aceasta companie de renume international, ci in toata Europa. Internorm are fabrici in Traun, Sarleinsbach si Lannach, 1250 de parteneri distribuitori si peste 20 de tari care au inteles calitatea de exceptie a acestor ferestre si usi.
Noi, echipa Zedra Group Romania, iti oferim prin intermediul Internorm urmatoarele avantaje:
Fiecare fereastra Internorm este unica. De ce? Deoarece se realizeaza numai la comanda ferma pliindu-se exact necesitatilor fiecarui client; Ai de ales intre mai multe tipuri de ferestre: din plastic, din lemn-aluminiu sau din PVC-aluminiu. Important este ca materialele de baza se pot combina dupa gusturile si necesitatile tale;
Izolarea fonica si termica este excelenta avand la baza tehnologii moderne. Constant departamentul de cercetare al Internorm elaboreaza noi tehnologii si reuseste astfel sa imbunatateasca confortul si siguranta utilizarii acestor ferestre; Designul este variat, ferestrele Internorm se potrivesc foarte bine oricarui stil arhitectural abordat pentru decorarea locuintelor si diferitelor cladiri;

Internorm iti ofera posibilitati de formare prin design a ferestrelor nelimitate, montarea poate fi fara toc, se pot alege culori diferite si diverse accesorii; Chiar daca optezi pentru produse realizate din materiale diferite, materialele se pot combina perfect, iar interiorul va fi in continuare caracterizat prin echilibru;
Internorm ofera consultanta pentru toti partenerii sai, deci si clientii Zedra Group Romania se bucura de acest avantaj; Cu Zedra Group Romania si Internorm te bucuri si de montaj profesional, mentenanta si reparatii ori de cate ori este nevoie. Acestea fiind zise, un parteneriat cu noi, echipa Zedra Group Romania si Internorm reprezinta cea mai inspirata alegere pentru atunci cand vrei sa te bucuri de calitate inainte de toate, la preturi excelente!